Helgens

meny

BOKA BORD
Ring oss på 0340–875 20 eller mejla tillinfo@hattaviken.se
Bordsbokning samma dag endast på telefon.
För bokningar, 8 personer eller fler, ring oss i god tid och förboka maten.

Hjärtligt välkomna!

meet_sauce_hattaviken_515248924_lo
lounge_west_4687
champagne_cheers_kv_lo
glas_nb_3703_kvadr_low
vin_hattaviken_1249713091_lo

Helgmeny 24 - 25 februari kl 12-15

Förrätter:


Klassisk toast skagen 135-

Skaldjurssoppa, räkor, smetana, vitlöksbröd 120-

Fläsksvålar med soyamajo och parmesan 55-


Varmrätter:


Havets Wallenbergare 195-

Potatispuré, vitvinsås,ärtor, citron, dill


Helstekt rödspätta 245-

Smörstekta champinjoner, spenat, purjolök, brynt smör, kokt potatis


Grillad pluma 195-

Rostad potatis, rödvinssky, bakad tomat, svampkräm 


Lammrostbiff 245-

Rotfruktsgratäng, timjansky, bakade betor, friterad jordärtskocka


Helgens gröna 165-

Bakad spetskål, rostade valnötter, citronmajonnäs, kokt potatis


Hemlagade köttbullar 165-

Gräddsås, pressgura, lingon och potatispuré 


Dessert:


Klassisk creme brulée 100-

Helgens dessert 95-


Till barnen (eller 1/2 port av varmrätt):


Hemlagade köttbullar 95-

Gräddsås, lingon, potatispuré


Pannkakor, sylt, grädde 65-


Med reservation för ändringar 






i glaset


Goda drycker i glaset förhöjer måltiden.

Hos oss hittar du många goda ölsorter. Många alkoholfria alternativ som också är närproducerade.


Majoriteten av våra viner odlas antigen efter ekologiska eller biodynamiska principer av respekt för planeten och kvalitén på vinet.



Helgkasse 275kr/ meny
3 rätters meny med en enkel uppvärmningsanvisning

Kan beställas senast dagen före för avhämtning lördag-söndag mellan

kl 12 och 15


Meny 2-3 mars


Klassisk skagentoast

*

Mandelöverbakad torsk, vivinsås, dillbakad tomat och amadinepotatis

*

Vaniljpannacotta med hallonmylta och färska bär



Vänligen informera oss om allergier eller kostavvikelser


Ring och boka Helgkasse
0340-87520 eller maila oss på info@hattaviken.se