Helgens

meny

BOKA BORD
Ring oss på 0340–875 20 eller mejla tillinfo@hattaviken.se
Bordsbokning samma dag endast på telefon.
För bokningar, 8 personer eller fler, ring oss i god tid och förboka maten.

Hjärtligt välkomna!

meet_sauce_hattaviken_515248924_lo
champagne_cheers_kv_lo
glas_nb_3703_kvadr_low
vin_hattaviken_1249713091_lo

Helgmeny

LÖRDAG 25 mars kl 12-15

SNACKS
Vitlöksbröd 55–

FÖRRÄTTER
Skagentoast 135–

Handskalade räkor, citronmajonnäs, rimmad forellrom, picklad lök och pepparrot


Bresaola 135-

Lufttorkat nötlår, pestomarinerade tomater, västerbottenost, pinjenötter, ruccola



HUVUDRÄTT
Fisksoppa med marulk, röding och kolja 175–

Krutonger, saffransaioli och dillkokt potatis


Helstekt fläskytterfilé 175-

Rostad potatis, grönpepparsås, bakad tomat


Alltid på Hattaviken 165-

Hemlagade köttbullar, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka


Helgens gröna 165–

Raggmunk, tångkaviar, picklad lök, västerbottenost, gräddfil, örtsallad


Kravmärkt burgare från Lillegården 195–
Med rostad paprikamajonnäs, tomat, lagrad cheddarost, knaprigt sidfläsk och friterad potatis


EFTERRÄTT

Helgens dessert 95–

Rabarbertiramisú

Liten Crème Brulée 75-


TILL BARNEN (12 ÅR)
Barnburgare 85– med ost +10–
Grillad 90 g burgare serveras med majonnäs, gurka och pommes


Köttbullar 85–

Gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré


Vaniljglass 55–

Med eller utan chokladsås

i glaset


Goda drycker i glaset förhöjer måltiden.

Hos oss hittar du många goda ölsorter från Byaregården. Många alkoholfria alternativ som också är närproducerade.


Majoriteten av våra viner odlas antigen efter ekologiska eller biodynamiska principer av respekt för planeten och kvalitén på vinet.


På lördagar har vi alltid ett utvalt mousserande som passar för en god start på måltiden.