BOKA BORD
Ring oss på 0340–875 20 eller mejla tillinfo@hattaviken.se
Bordsbokning samma dag endast på telefon.
För bokningar, 8 personer eller fler, ring oss i god tid och förboka maten.
Hjärtligt välkomna!
LÖRDAG 25 mars kl 12-15
SNACKS
Vitlöksbröd 55–
FÖRRÄTTER
Skagentoast 135–
Handskalade räkor, citronmajonnäs, rimmad forellrom, picklad lök och pepparrot
Bresaola 135-
Lufttorkat nötlår, pestomarinerade tomater, västerbottenost, pinjenötter, ruccola
HUVUDRÄTT
Fisksoppa med marulk, röding och kolja 175–
Krutonger, saffransaioli och dillkokt potatis
Helstekt fläskytterfilé 175-
Rostad potatis, grönpepparsås, bakad tomat
Alltid på Hattaviken 165-
Hemlagade köttbullar, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka
Helgens gröna 165–
Raggmunk, tångkaviar, picklad lök, västerbottenost, gräddfil, örtsallad
Kravmärkt burgare från Lillegården 195–
Med rostad paprikamajonnäs, tomat, lagrad cheddarost, knaprigt sidfläsk och friterad potatis
EFTERRÄTT
Helgens dessert 95–
Rabarbertiramisú
Liten Crème Brulée 75-
TILL BARNEN (12 ÅR)
Barnburgare 85– med ost +10–
Grillad 90 g burgare serveras med majonnäs, gurka och pommes
Köttbullar 85–
Gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Vaniljglass 55–
Med eller utan chokladsås
Goda drycker i glaset förhöjer måltiden.
Hos oss hittar du många goda ölsorter från Byaregården. Många alkoholfria alternativ som också är närproducerade.
Majoriteten av våra viner odlas antigen efter ekologiska eller biodynamiska principer av respekt för planeten och kvalitén på vinet.
På lördagar har vi alltid ett utvalt mousserande som passar för en god start på måltiden.
Copyright © Alla rättigheter förbehållna