Helgens

meny

BOKA BORD
Ring oss på 0340–875 20 eller mejla tillinfo@hattaviken.se
Bordsbokning samma dag endast på telefon.
För bokningar, 8 personer eller fler, ring oss i god tid och förboka maten.

Hjärtligt välkomna!

meet_sauce_hattaviken_515248924_lo
champagne_cheers_kv_lo
glas_nb_3703_kvadr_low
vin_hattaviken_1249713091_lo

Helgmeny

LÖRDAG 4 februari

SNACKS
Vitlöksbröd 55–
Löjromschips 75–

FÖRRÄTTER
Toast Hattaviken 135–

Handskalade räkor, citronmajonnäs,rimmad forellrom , picklad lök och pepparrot


Carpaccio 135- med syrad grädde, lagrad ost, rostae pinjenötter, örtsallad krispig potatis



HUVUDRÄTT
Bouillabaisse med saffransaïoli 175–

Krispigt surdegsbröd och dillkokt potatis


Alltid på Hattaviken 165-

Hemlagade köttbullar, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka


Helgens gröna 165–

Svamppaj med blomkålssallad, rostad vitlöksyoughurt och örtskott 


Kravmärkt burgare från lillegården 195–
Med rostad paprikamajonnäs, tomat, lagrad ost, knaprigt sidfläsk och friterad potatis


EFTERRÄTT

Choklamousse med kanderade nötter 75–


Helgens dessert 110–

Vit chokladcheesecake med färska bär, hallongelé och chokladsmulor


TILL BARNEN (12 ÅR)

Barnburgare 85– med ost +10–
Grillad 90 g burgare serveras med majonnäs, gurka och pommes


Köttbullar 85–

Gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré


Vaniljglass 55–

Med eller utan chokladsås

i glaset


Goda drycker i glaset förhöjer måltiden.

Hos oss hittar du många goda ölsorter från Byaregården. Många alkoholfria alternativ som också är närproducerade.


Majoriteten av våra viner odlas antigen efter ekologiska eller biodynamiska principer av respekt för planeten och kvalitén på vinet.


På lördagar har vi alltid ett utvalt mousserande som passar för en god start på måltiden.