Helgens

meny

BOKA BORD
Ring oss på 0340–875 20 eller mejla tillinfo@hattaviken.se
Bordsbokning samma dag endast på telefon.
För större bokningar, 8 personer eller fler, ring oss i god tid.

Hjärtligt välkomna!

meet_sauce_hattaviken_515248924_lo
champagne_cheers_kv_lo
glas_nb_3703_kvadr_low
vin_hattaviken_1249713091_lo

Helgmeny

LÖRDAG 26 NOVEMBER

SNACKS
Vitlöksbröd 55–
Löjromschips 75–


FÖRRÄTT
Hummersoppa 135–

Handskalade räkor och grillat levainbröd


HUVUDRÄTT
Dagens fångst 165–
Ångad kolja med citron & gurksallad, handskalade räkor potatiskaka samt vitvinsås

 

Alltid på Hattaviken 165-

Hemlagade köttbullar, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka


Sötpotatisraggmunk 165–

med granatäpple halloumi och rostad grönkål 


Hattavikare 195–
Krispig fiskfärsbiff, krämiga räkor, brynt smör sockerärtssallad, citron samt dillslungad färskpotatis


Steaksandwich 165– med pommes +35–
Grillad kalv på levain med sallad, tomat, picklad lök, jalapenomajonnäs samt riven parmesan


Hattavikens Fiskgratäng 235–
Västerhavsfisk i skaldjursås med pommes duchesse, bakad tomat, fänkålssallad med handskalade räkor


EFTERRÄTT
Klassisk Crème brûlée 75–


Helgens dessert 110–
Chokladmoussebakelse med kokosbotten, variation på hallon,
samt maränger


TILL BARNEN (12 ÅR)
Barnburgare 75– med ost +10–
Grillad 90 g burgare serveras med majonnäs, gurka och pommes


Köttbullar 75–
Gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré


Vaniljglass 55–
Med eller utan chokladsås


i glaset


Goda drycker i glaset förhöjer måltiden.

Hos oss hittar du många goda ölsorter från Byaregården. Många alkoholfria alternativ som också är närproducerade.


Majoriteten av våra viner odlas antigen efter ekologiska eller biodynamiska principer av respekt för planeten och kvalitén på vinet.


På lördagar har vi alltid ett utvalt mousserande som passar för en god start på måltiden.