BOKA BORD
Ring oss på 0340–875 20 eller mejla tillinfo@hattaviken.se
Bordsbokning samma dag endast på telefon.
För bokningar, 8 personer eller fler, ring oss i god tid och förboka maten.
Hjärtligt välkomna!
LÖRDAG 4 februari
SNACKS
Vitlöksbröd 55–
Löjromschips 75–
FÖRRÄTTER
Toast Hattaviken 135–
Handskalade räkor, citronmajonnäs,rimmad forellrom , picklad lök och pepparrot
Carpaccio 135- med syrad grädde, lagrad ost, rostae pinjenötter, örtsallad krispig potatis
HUVUDRÄTT
Bouillabaisse med saffransaïoli 175–
Krispigt surdegsbröd och dillkokt potatis
Alltid på Hattaviken 165-
Hemlagade köttbullar, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka
Helgens gröna 165–
Svamppaj med blomkålssallad, rostad vitlöksyoughurt och örtskott
Kravmärkt burgare från lillegården 195–
Med rostad paprikamajonnäs, tomat, lagrad ost, knaprigt sidfläsk och friterad potatis
EFTERRÄTT
Choklamousse med kanderade nötter 75–
Helgens dessert 110–
Vit chokladcheesecake med färska bär, hallongelé och chokladsmulor
TILL BARNEN (12 ÅR)
Barnburgare 85– med ost +10–
Grillad 90 g burgare serveras med majonnäs, gurka och pommes
Köttbullar 85–
Gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Vaniljglass 55–
Med eller utan chokladsås
Goda drycker i glaset förhöjer måltiden.
Hos oss hittar du många goda ölsorter från Byaregården. Många alkoholfria alternativ som också är närproducerade.
Majoriteten av våra viner odlas antigen efter ekologiska eller biodynamiska principer av respekt för planeten och kvalitén på vinet.
På lördagar har vi alltid ett utvalt mousserande som passar för en god start på måltiden.
Copyright © Alla rättigheter förbehållna